Βασικός στόχος της επιχείρησης κατά την ίδρυσή της ήταν να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα με : άριστη ποιότητα κατασκευής,  παρθένες α΄ύλες, ποιοτικές εκτυπώσεις και πρωτοποριακό τρόπο συσκευασίας και αποθήκευσης σε παλέτα αντί για σακούλα.

Κατόπιν επιτεύξεως του αρχικού στόχου, το όνειρο των ιδρυτών της ήταν η θεμελίωση μιας επιχείρησης με τέτοιες δυνατότητες και ειδίκευση ώστε να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως, με δημιουργικότητα και αξιοπιστία, τις ανάγκες κάθε πελάτη της.

Η εταιρεία ξεκίνησε την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της παράλληλα με την επέκταση των υπηρεσιών της (αυτοματοποιημένη μεταξοτυπία και επικόλληση ετικετών) και με σωστή στρατηγική και διαχείριση κατάφερε να αυξήσει το ετήσιο μερίδιο αγοράς αλλά και τα έσοδα της.

Σταδιακά η Ν.Κ. ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. αναδείχθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ειδών συσκευασίας βρώσιμων ελιών στην Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και αποτελώντας την ίδια στιγμή την πρώτη επιλογή και ένα θεμελιώδη συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς.

Σήμερα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Ν.Κ. ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυναμική και δημιουργική διαχείριση, τεχνογνωσία και μακρά παρουσία στην βιομηχανία, εξειδικεύονται στην συσκευασία βρώσιμων ελιών Οι έμπειρες ομάδες των ειδικών που συνθέτουν το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών της με ποιότητα, αξιοπιστία, ακρίβεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Η Ν.Κ. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ABEE καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδίδει υψηλής ποιότητας πλαστικά προϊόντα συσκευασίας τροφίμων στους πελάτες της, με μικρούς χρόνους παράδοσης και μεγάλη ευελιξία.